sauna-slider.jpeg
sauna-slider.jpeg

Sauna kopen Drachten

Gaat u een sauna kopen in Drachten? Sauna’s zijn ontzettend populair dankzij de ontspannende en reinigende werking. U bent zeker niet de enige die een sauna aan huis wel ziet zitten. Weet u echter niet precies wat de mogelijkheden zijn? H&D Sauna Technics adviseert u graag! Wij zitten inmiddels 25 jaar in het vak en leveren cabines voor priv√©gebruik, maar ook voor bedrijven. Dankzij onze passie en ervaring kunt u bij ons altijd rekenen op deskundigheid en service, als u sauna gaat kopen.

“Van een cabine van H&D Sauna Technics kunt u jaren genieten.”

Sauna kopen in Drachten voor particulieren en ondernemers

Een sauna of infraroodcabine kopen, dat doet u niet zomaar. Het is een investering, dus u wilt er het beste uithalen. Van een cabine van H&D Sauna Technics in Drachten kunt u jaren genieten. Omdat wij hebben gewerkt met veel particulieren en bedrijven zijn we zeer deskundig. We zijn in te schakelen voor kleine projecten, maar we hebben in het verleden ook grote projecten uitgevoerd voor bijvoorbeeld Thermen Holiday en Beauty Sauna Peize. Wij kunnen u van dienst zijn op de volgende gebieden:

Maatwerk sauna kopen in Drachten

H&D Sauna Technics in Drachten biedt een breed assortiment aan sauna’s en infrarood cabines. Er is echter niet altijd een cabine die in de gewenste ruimte past. Daarom leveren we maatwerk. Een cabine op maat moet volledig voldoen aan uw wensen. We nemen dan ook de tijd om deze in kaart te brengen. We bieden u een overzicht van de mogelijkheden en als we een keuze hebben gemaakt ontvangt u een scherpe offerte.

Contact

Locatie

Simon Vestdijkwei 6
8914 AX Leeuwarden

Contact

Mob: 06 – 53 63 69 80

Openingstijden

MA tot VR 09:00 – 18:00 uur

Volg ons