sauna-slider.jpeg
sauna-slider.jpeg

Sauna kopen Friesland

Sauna kopen Friesland

Zit u eraan te denken om een sauna te kopen in Friesland? Een regelmatige saunasessie houdt u actief, fit én gezond. Maar het helpt u vooral bij het ontspannen. Klinkt u dit goed in de oren? Neem eens contact op met H&D Sauna Technics. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.
H&D werkt niet met particulieren, ook ondernemers in de wellnessbranche zijn we graag tot dient. Wat voor klus u ook heeft liggen, bij ons kunt u bij ons rekenen op een deskundige afhandeling.

Een sauna kopen in Friesland doet u bij H&D

H&D Sauna Technics in Friesland informeert u graag als u er aan zit te denken op een sauna of infraroodcabine te kopen. We zitten al 25 jaar in het wellness vak en weten waar we het over hebben. We kunnen u adviseren over houtsoorten, afmetingen, mogelijke indelingen en verwarmingssystemen. Inmiddels hebben we meerdere projecten uitgevoerd voor onder andere Thermen Holiday en Beauty Sauna Peize. We werken echter ook graag aan middelgrote en kleine projecten. H&D Sauna Technics in Friesland is u graag tot dienst op de volgende gebieden:

Sauna kopen in Friesland, op maat en van topkwaliteit

Ondanks ons brede aanbod past niet elke cabine op de gewenste plek. H&D Sauna Technics in Friesland biedt ook maatwerk. Alles om uw wensen te realiseren! Elk maatwerkproject begint dan ook met een goed gesprek over uw wensen en onze mogelijkheden. Na dit gesprek ontvangt u een duidelijke en scherpe offerte zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Contact

Locatie

Simon Vestdijkwei 6
8914 AX Leeuwarden

Contact

Mob: 06 – 53 63 69 80

Openingstijden

MA tot VR 09:00 – 18:00 uur

Volg ons