sauna-slider.jpeg
sauna-slider.jpeg

Sauna kopen Heerenveen

Gaat u een sauna kopen in Heerenveen? Neem contact op met H&D Sauna Technics. Met 25 jaar ervaring in het wellness vak zijn wij uw partner in sauna- en infraroodcabines. Wij verkopen cabines aan zowel particulieren als ondernemers. Of u nu een privésauna wil kopen of uw wellnesscentrum wil uitbreiden, u bent bij ons aan het juiste adres!

Sauna in Heerenveen voor particulieren en ondernemers

Veel mensen voelen zich na een bezoek aan de sauna lekker relaxed. Een sauna werkt dan ook ontspannend en de reinigt de huid. Moet u zich eens voorstellen dat u daar op elk gewenst moment van kunt genieten in de privacy van uw eigen woning. Klinkt een sauna aan huis u ook goed in de oren? H&D Sauna Technics in Heerenveen adviseert u graag over de mogelijkheden. Ook als ondernemer kunt u rekenen op onze deskundigheid. H&D Sauna Technics is opgericht in 1999 en heeft sindsdien grote projecten gedaan voor onder andere Thermen Holiday en Beauty Sauna Peize. We kunnen u echter ook helpen bij middelgrote en kleinere projecten. We kunnen u tot dienst zijn op de volgende gebieden:

Maatwerk sauna kopen in Heerenveen

H&D Sauna Technics in Heerenveen is ook in te schakelen voor onderhoud en reparatie. Tevens verrichten we maatwerk. Omdat elke ruimte anders is, wordt er vaak gevraagd naar maatwerk. In ieder maatwerkproject spelen de wensen en eisen van de klant de hoofdrol. Nadat we alle opties hebben besproken ontvangt u een offerte. Altijd scherp en duidelijk.

Contact

Locatie

Simon Vestdijkwei 6
8914 AX Leeuwarden

Contact

Mob: 06 – 53 63 69 80

Openingstijden

MA tot VR 09:00 – 18:00 uur

Volg ons