sauna-slider.jpeg
sauna-slider.jpeg

Sauna kopen in Leeuwarden

Wilt u een sauna kopen in Leeuwarden? H&D Sauna Technics is uw partner in sauna- en infraroodcabines. Hoe heerlijk zou het zijn om op ieder gewenst moment gebruik te kunnen maken van een sauna of een infraroodcabine? Het werkt niet alleen ontspannend, maar het zorgt ook voor een grondige reiniging van de huid.

Sauna in Leeuwarden voor privé en commercieel gebruik

Wilt u thuis kunnen genieten van een sauna- of infraroodcabine, of wilt u uw wellnesscentrum uitbreiden? H&D Sauna Technics in Leeuwarden is ervaren in het wellness vak en bouwt sauna’s en infraroodcabines voor zowel privé als commercieel gebruik. Wij bestaan sinds 1999 en hebben de afgelopen 25 jaar grote projecten opgepakt voor onder andere Thermen Holiday en Beauty Sauna Peize. We zijn u echter ook tot dienst als het gaat om middelgrote en kleinere projecten. U kunt bij H&D Sauna Technics in Leeuwarden terecht voor:

Maatwerk sauna kopen in Leeuwarden

Zoals u ziet is H&D Sauna Technics in Leeuwarden ook in te schakelen voor onderhoud en reparatie, en maken wij cabines op maat. Geen ruimte is hetzelfde, dus er is veel behoefte aan maatwerk. Als u een maatwerk cabine wilt kopen gaan we allereerst met u om tafel. We bespreken uw wensen en eisen, en informeren u over alle mogelijkheden. Wij adviseren u over houtsoorten, afmetingen, de mogelijke indeling en verwarmingssystemen. Vervolgens bieden we een vrijblijvende offerte inclusief ontwerptekeningen.

Contact

Locatie

Simon Vestdijkwei 6
8914 AX Leeuwarden

Contact

Mob: 06 – 53 63 69 80

Openingstijden

MA tot VR 09:00 – 18:00 uur

Volg ons