sauna-slider.jpeg
sauna-slider.jpeg

Sauna kopen Sneek

Wilt u een sauna kopen in Sneek? H&D Sauna Technics informeert u graag! Wij zitten sinds 1999 in het vak en hebben projecten uitgevoerd voor particulieren en ondernemers. Met 25 jaar ervaring in de wellnessbranche kunt u bij ons rekenen op deskundigheid, kwaliteit en service.

“H&D Sauna Technics in Sneek levert ook maatwerk.”

Eigen plek voor ontspanning

De sauna blijft populair in gebruik. Een saunasessie werkt ontspannend en reinigend. Door de warmte wordt uw bloedsomloop gestimuleerd, afvalstoffen worden afgevoerd en uw afweersysteem wordt verhoogd. Een goede reden om een saunacabine te kopen! Dit is absoluut een investering waar u jaren plezier van heeft. Weet u niet precies wat voor cabine u wilt? H&D Sauna Technics in Sneek kan u adviseren over verschillende houtsoorten, indelingen, afmetingen en verwarmingssystemen. We hebben vele voor u geadviseerd, dus u bent in goede handen. Zo hebben we bijvoorbeeld projecten uitgevoerd voor Thermen Holiday en Beauty Sauna Peize. Wij kunnen u van dienst zijn op de volgende gebieden:

Sauna kopen in Sneek bij H&D voor maatwerk en service

Vindt u niet de cabine die bij uw smaak of in de gewenste ruimte past? H&D Sauna Technics in Sneek levert ook maatwerk. Als we een cabine op maat maken, is het belangrijk dat we uw wensen duidelijk voor ogen hebben. Alleen dan kunnen we u volledig tevreden stellen. Wij maken een inventarisatie en bieden u vervolgens een duidelijke en scherpe offerte.

Contact

Locatie

Simon Vestdijkwei 6
8914 AX Leeuwarden

Contact

Mob: 06 – 53 63 69 80

Openingstijden

MA tot VR 09:00 – 18:00 uur

Volg ons